Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bořek Slezáček (56) si po čtyřicítce pořídil s partnerkou Žanetou dva syny a možná přibude i další. "Zatím je to v úvahách, ale Žaneta by chtěla holčičku. Ale je smířená s tím, že když to bude kluk, tak se taky nic nestane," prozradil nám zpěvák a moderátor na akci Kočárkem Prahou, kde se objevil jako jediný ze známých otců.

"Ale mám s tím trochu honičku, protože mi za pár dní bude už osmačtyřicet a nechci být úplně starý táta. Tak abych si aspoň do té padesátky pospíšil," smál se. "Pokud jde o věk otce, všechno má svá pro i proti. Kdybych měl děti dřív, byla by to katastrofa, rozum jsem dostával poměrně dlouho. Ale mladí rodiče mají víc trpělivosti. V tomhle věku už přijdu domů, chci mít klid, a někdy se přistihnu při tom, že mě děti trochu obtěžují a musím se přemáhat," přiznal.

A jak tráví se syny čas? "Andrej je ještě malinký, jsou mu dva roky, takže s ním to jsou takové typické dětské aktivity, zrovna se učíme jezdit na kole. A Kolja zpívá, chodí na herectví, hraje fotbal a lumpačí. Lumpačí oba dva," vyjmenoval. A nás zajímalo, zda má ambice, aby se ze staršího syna stala dětská hvězda, když se na kroužcích připravuje na pódiová vystoupení. "Baví ho to, má o to zájem, tak jsem si říkal, že to zkusíme. A když ho to přestane bavit, tak s tím skončí. Nejsem ambiciózní rodič, který by se chtěl zahojit na dětech," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám