Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svléknout do filmu herečky je nelehký úděl každého režiséra. V tomto případě šlo kromě nahoty ale také o to, aby se dámy přizpůsobily nepříznivým podmínkám, které představovaly velmi nízké teploty.

Režisérovi filmu Cesta domů se to podařilo. Tomáš Vorel přesvědčil nejen ženy ve vedlejších rolích, ale i krásnou Lucii Šteflovou (28), která ztvárnila hlavní postavu snímku. Obnaženou scénu natáčela i Eva Holubová (65).

Přestože se populární česká herečka ráda otužuje, scéna se točila na podzim, kdy už byla voda opravdu studená. Původně se měla s ostatními ženami do vody ponořit také, ale řeka pro ni byla natolik ledová, že ji režisér raději nechal na kraji břehu, kde se vodou ošplouchávala zabalená do ručníku.

Kromě Holubové a Šteflové se ve filmu představí i Tomáš Hanák, Bolek Polívka (74) a syn režiséra Tomáš Vorel ml., kterého diváci pamatují z filmů Gympl nebo Vejška. Zajímavostí je, že si ve filmu vůbec poprvé zahrála i dcera Lucie Šteflové, která původně své dítě před kameru postavit nechtěla za žádnou cenu. Zdá se, že režisérovy přesvědčovací techniky jsou opravdu efektivní.

Podívejte se v ukázce.

Reklama

Další články

Načítám