Hlavní obsah
Článek

Letos v létě, po jarních koronavirových restrikcích, probíhalo natáčení snímku Gump. Rodinný film v hlavní roli s Bolkem Polívkou (74) měl mít začátkem prosince premiéru. Ta se ale kvůli novým vládním opatřením neuskuteční. Světlo světa ale spatří charitativní kalendář, který ke snímku vznikl.

Během natáčení si tak Bolek Polívka, stejně jako jeho kolegové, vyzkoušel i roli modela. Pózoval se psem, který měl začátek života stejně těžký jako hrdina knižního bestselleru, podle kterého film vznikl. „Gump byl jako čtyřměsíční štěně odebrán organizací Za práva zvířat z.s. z pozemku, kde žil sám pod vlnitým plechem. Dnes má krásný a spokojený život s Filipem Rožkem, autorem knihy,“ uvedla fotografka Markéta Novak.

„S Bolkem Polívkou se fotilo opravdu dobře, s hlavním hrdinou si skvěle sedli a Bolek byl velmi ochotný zapózovat i během natáčení pro dobrou věc,“ řekla Super.cz fotografka, jež na charitativním kalendáři, který je k prodeji, pracovala. Před jejím objektivem pózovala také Ivana Chýlková, které taktéž dělal společnost dnes už bývalý tulák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám