Hlavní obsah
Článek

Bolek Polívka (74) s manželkou Marcelou a jejich třemi dětmi Marianou, Františkem Antonínem a Janem vyrazil do Nízkých Tater, aby se ve středisku Jasná účastnil v rámci ski openingu také místní premiéry filmu Ženská na vrcholu, který se tady loni natáčel.

On byl filmovým otcem své skutečné dcery Anny Polívkové (45). "Není to poprvé, přesně spočítané to nemám, ale zase tolikrát mi dceru nehrála. Na divadle to bylo dvakrát, včetně Shakespearova Kupce benátského. A ve filmu to bylo asi třikrát. Je to příjemné živit se tím, co člověk umí. V mém případě tím, že hraju otce své dceři," smál se Polívka.

Ve filmu byl ovšem i dědečkem vnoučka. Ve skutečnosti tomu tak není, což ho trochu mrzí. Vnouče mu nedala zatím ani nejstarší dcera Kamila, ani Anička. "Budeme asi muset počkat, jak se projeví Vladimír," krčil rameny, že by snad mohl jít v jeho stopách ploditelů dětí aspoň jeho třetí potomek v pořadí, herec Vladimír Polívka.

Ve věku vnoučat má ovšem nejmladší děti - jak sám říká - z posledního vrhu. "Říká se, že vnuky si dělám sám. Ale chovám se k nim jako otec. Naše Mariánka říkala, že se jí děti smály, že má tak starého tatínka. Ale ona jim na to řekla, že je tatínek sice starý, ale myslí mu to," vyprávěl.

Pobavili jsme se i o jeho sedmdesátinách, které měl na konci července. A stále je ještě slaví. "Už bych měl být v Guinnessově knize rekordů jako nejdéle slavící sedmdesátník v dějinách oslav. Před pár dny jsem byl ve svém rodném městě, ve Vizovicích, kde jsme s Aničkou hráli hru DNA, a zase tam se mnou slavili," uzavřel valašský král.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám