Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stačí chvilka nepozornosti a zranění je na světě. Své o tom ví i herec Vladimír Polívka (28), který dorazil na premiéru filmu Do větru o berlích a s levou nohou v sádře. „Rád bych řekl něco hrdinského, ale stalo se mi to v kuchyni a upadl mi talíř s nožem na nohu a tak nešťastně,“ svěřil Polívka, kterému nůž přeřízl šlachu. Stehy má z rány sice už vyndané, ale šlacha se mu bude ještě nějakou dobu hojit.

Poraněnou nohu měl nejdříve v dlaze, a i přes bolestivé zranění, které má čtyři týdny, zkouší v divadle a hraje. Dlahu si ale nyní nechal raději vyměnit za sádru, aby se mu na jevišti lépe pohybovalo. „Dneska jsme měli shodou okolností generálku v Dejvickém divadle a zítra máme premiéru hry Elegance molekuly, která je o panu Holém, který vynalezl lék na HIV, a tohle je molekula léku," řekl syn Bolka Polívky (74) a Chantal Poullain (61) a ukázal svou sádru, kterou si nechal pokreslit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám