Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Upoutávky na předávání cen Český lev doposud natáčeli herci ve dvojicích. Bolek Polívka (74) je ale takovým lvím králem české herecké scény, tak si vystačil sám. Dostal ovšem rekvizity. Hřívu a pořádný ocas. "Já jsem navíc ve znamení Lva narozený, tak jsem lvem dvojnásobným. I když ta moje hříva už mi trochu řídne," smál se herec.

Polívka je držitelem dvou ocenění Český lev. "Ale mám hodně nominací. Víc než má, jak říkám z legrace, Ivan Trojan těch cen, což je výborný výsledek na to, že jsem z Vizovic," pokračoval Polívka dál v humorném duchu.

Úplně veselo mu ovšem na place nebylo. Jak je tradicí, musel popíjet stále jenom minerálku. "Já ji jen tak pohltávám, nepiju jí hodně. Ale pitný režim je dodržen víc než na sto procent. Vinný režim ale taky není špatný. Byl tady pan Schroth v lázních Jeseník, který věřil, že aby se opravdu hublo, musí se hodně tančit a hodně pít víno. Podle toho se říká: Být na šrot. A až ještě víc ztloustnu, rád se zúčastním," dodal.

Na Bolka Polívku se můžeme těšit nejen v Magnesia spotech, které v šesti variantách poběží v České televizi od 15. února. "Dotočil jsem sérii Černé vdovy s Radkem Bajgarem. Mám tam i krásné herecké partnerky Janu Plodkovou, Jitku Čvančarovou a Lucii Siposovou. Už se na to těším," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám