Hlavní obsah
Článek

V kinech už se dva týdny promítá komedie Manžel na hodinu, v níž si hlavní roli, stejně jako v předchozím díle Hodinový manžel, zahrál Bolek Polívka (74). A sám už ani neví, pokolikáté mu režisér přidělil jako manželku kolegyni Evu Holubovou (65). Zatímco v reálném životě ženy střídal, Eva mu stále vyhovuje.

Snímek Hodinový manžel se zčásti odehrával v Nízkých Tatrách. Tentokrát se štáb tak daleko nepodíval. Točilo se převážně v Nymburku. "Nymburk je město Hrabalova mládí a jsou tam krásné procházky kolem řeky. Bylo to příjemné, vždycky jsem se vracel do Průhonic, byl jsem spokojený," dokáže si na všem najít něco pěkného Bolek. Přitom režisér Tomáš Svoboda svěřil, že Nymburk vybrali kvůli nejošklivějšímu krytému bazénu, který prý hledali v celé České republice.

"Rozvinul se příběh s mojí několikanásobnou filmovou manželkou Evou Holubovou. Manželi už jsme mnohokrát byli a teď jsme se manželi stali. Eva není moje jediná filmová manželka, ale nejčastější," doplnil a nás zajímalo, jak s kolegyní vychází ve skutečnosti. I o tom pěl jen slova chvály.

"Rozumíme si velmi, protože se známe ještě z mládí. Tedy když ona byla mladá, a já už jsem byl zralý. Ona umí moc hezky povídat, a navíc hrát s ní, to je jako s ní mluvit. Je to něco velmi příjemného. Má smysl pro to okamžitě reagovat, je velká improvizátorka, přesně rozumí tomu, co se v té situaci děje, koho hraje a proč se to tak hraje, nepropadá povrchním mechanismům. Je to dobrá holka a žena," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám