Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skoro dvoumetrový zpěvák s velmi silným hlasem, který hraje hlavní roli v muzikálu Fantom opery a krále Šalamouna v Sibyle, je rozzářený jako sluníčko. A není to jenom tím, že odletěl na řecký Rhodos za ještě větším sluncem, než jaké panuje u nás. Není tam sám!

Vedle svalnatého zpěváka a vystudovaného herce Radima Schwaba se objevila sympatická tmavovláska. Že by nová přítelkyně? „Jsem na dovolené a užívám si to. Slunce, moře, dobré jídlo, milí lidé,“ svěřil Radim a na otázku, kdo že je to s ním za novou krásku, odpověděl vyhýbavě. “To je kamarádka,“ tvrdil.

Že by Tereza, jak se charizmatická mladá žena, tulící se k urostlému tělu zpěváka, jmenuje, byla opravdu jen kamarádka do nepohody a na dovolenou? „Tak občas každý vezme kamaráda, nebo kamarádku a jedou na dovolenou, ne? Tak proč bych nemohl já?“ krčil rameny Schwab, který se před časem rozešel se svou předchozí partnerkou, s níž byl mnoho let.

„A co z toho bude dál, ukáže čas, jako ostatně všechno v mém životě. Nikdy netlačím na pilu. Vždy mají být věci tak, jak jsou,“ dodal Schwab.

Ten právě nabírá energii do nové muzikálové sezóny, aby se už brzy vrhl na prkna, která znamenají svět. Jak ve Fantomovi, kde se začíná slavnostním představením 15. září a bude se uvádět do 18. prosince, tak v Sibyle, a i na činoherní prkna. V pražském divadle Semafor odehraje 28. října během hodiny a něco celkem 25 různých postav.

„Jde o představení Mistero Buffo od nositele Nobelovy ceny za literaturu Daria Fo. Je to činoherní a velmi těžká one man show – tedy divadlo jednoho herce. V minulosti jej hrály herecké osobnosti jako Bolek Polívka, Miroslav Donutil či Jiří Pecha. Je to velmi náročné představení, které jsme zkoušeli několik let. Přijďte, to teprve uvidíte, jak řádím na jevišti,“ usmíval se Radim Schwab, který současně chystá i podzimní a vánoční koncerty.

Reklama

Další články

Načítám