Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Bolek Polívka (74) je šťastný šestinásobný otec. Nebude dlouho trvat a všechny děti už mu nadobro vyletí z hnízda. Svými syny se nyní hrdý otec pochlubil.

„Bratři Polívkové s králem,“ napsal si nejstarší z jeho synů, herec Vladimír Polívka, (34) ke společné fotce, kterou si se sourozenci udělal. Zatímco Bolek si sednul do křesla, jeho tři kluci, ze kterých už jsou spíš mladí muži, ho na snímku obestoupili. Vladimíra, který se rozhodl vydat ve šlépějích svých rodičů, má Polívka s herečkou Chantal Poullain.

Mladší syny Jana a Františka si herec pořídil s manželkou Marcelou Černou a ke dvěma klukům jim dělá radost ještě nejmladší dcera Mariana. Dvě dospělé dcery má herec ještě z předešlých vztahů. Nejstarší dceru Kamilu, jejíž maminkou je Stanislava Polívková, a dceru Aničku Polívkovou, která se také vydala v hereckých šlépějích a jejíž matkou je herečka Evelyna Steimarová (71).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám