Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V loňském roce musela manželka Bohuše Matuše (50) podstoupit operaci. Přestože si zpěvák s ženou Lucií mysleli, že po zákroku bude vše v pořádku, zdravotní problémy ani chirurgický zákrok před rokem nevyřešil.

Zpěvák nyní prožívá nelehké období. Po těžké nemoci mu odešel tatínek a manželka se chystá na další operaci. „Mám takovou věc, že s Lucií budeme muset k doktorovi. Tu operaci, kterou měla jí udělali špatně. Takže teď jdeme do soukromé kliniky a tam Lucce udělají pořádně to, co měli předtím,“ svěřil se Super.cz zpěvák.

Své ženě, která má problémy s pupeční kýlou, doma ale naplno pomáhá. „Já jsem s Natynkou pořád, pořád jí tahám, pomáhá i maminka Lucinky, babičky, prostě celá rodina,“ prozradil zpěvák, kterého jsme potkali na tiskové konferenci muzikálu Noc na Karlštejně, který se bude hrát nově na letní scéně pražské Občanské plovárny.

„Budu hrát trubadúra. Zpívám hlavní píseň Do věží, zpívám i další písně, které tam Karel Svoboda přidal. Těším se na to,“ prozradil Bohuš Matuš. „Písně znám, od Karla Svobody znám vše od předu dozadu. Zpívám je i na svých koncertech a píseň Do věží je vždy první, kterou zpívám,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám