Hlavní obsah
Článek

Na dvě desítky českých umělců společně oslavily 20 let existence pražské muzikálové scény. Slavnostní koncert Divadla Broadway si nenechala ujít řada známých tváří, které publiku zazpívaly ty nejpopulárnější písně, jež na jevišti divadla za poslední roky zazněly.

Nejen dámy, ale ani pánové tuto slavnostní událost nepodcenili. Zpěvačky vyměnily pohodlné a sportovní oblečení za šaty a podpatky, jejich kolegové zase vytáhli ze šatníku obleky.

Dlouhou večerní róbu na koncert zvolila např. zpěvačka Michaela Gemrotová (38), ale i její kolegyně Alžbeta Bartošová a Nelly Řehořová.

V přiléhavých oranžových šatech zářila na jevišti Kamila Nývltová (34). Po kratší sukni sáhla moderátorka večera Kristina Kloubková (47), která se na jevišti objevila v modrých šatech. Jednoznačně nejodvážnější model měla Linda Finková (55). Ta zvolila červenou sukni a průhlednou halenku, pod kterou dala na odiv i spodní prádlo.

Pánové pak nejčastěji sáhli po tmavém obleku. Světlé sako na slavnostní koncert obléknul Marian Vojtko (51) a jeho kolega Bohuš Matuš (50). Kdo další se na jevišti objevil, se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám