Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od jejich svatby vyrazili Bohuš Matuš (50) s novomanželkou Lucií a jejich dcerou Natálkou do společnosti. Dobrá zpráva je, že Lucie už je po operaci kýly a těhotenské diastázy naprosto v pořádku.

Vystrašili nás totiž informace, že by Lucie nemohla mít už žádné další dítě. "Tak to není naštěstí pravda. Otěhotnět nemůžu jenom půl roku po operaci," uklidila nás Lucka. S manželem by chtěli mít ještě další dítě. "Lucinka by hrozně chtěla Bohouška, tak teď studuje různé babské rady," prozradil zpěvák.

Mladá rodinka má radost i z toho, že se brzy budou stěhovat. "Z paneláku, kde jsme měli nepříjemnosti se sousedy, půjdeme do domečku v Dolních Chabrech. Už se těšíme. Stěhovat se budeme 25. srpna," pochlubil se Bohuš, který si v současné době pochvaluje i množství pracovních aktivit, i když to znamená, že jeho mladá žena bývá často doma sama. "Občas mi pomůže maminka, ale sama to také zvládám," ujistila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám