Hlavní obsah
Článek

Poslední týdny nebyly pro Bohuše Matuše (50) jednoduché. Manželka Lucie začala mít zdravotní problémy v dutině břišní a musela na operaci. Zpěvák tak musel skloubit vystupování na koncertech s péčí o půlroční dcerku.

V nemocnici byla Lucie Matušová od neděle. V pondělí pak absolvovala operaci břišní kýly, lékaři si ji nechali na nemocničním lůžku ještě v úterý. „Měl jsem o Lucku velký strach, už je ale po operaci. Byl jsem ji navštívit v úterý, aby tam nebyla sama. Teď už je doma, jsem rád, že ji pustili tak brzy,“ svěřil se Super.cz zpěvák.

S péčí o malou dcerku mu poslední dny pomáhala tchyně. Lucii nyní čeká rekonvalescence po operaci. „Musí mít klidový režim. Ve všem jí pomáhám, hlavně že je doma,“ svěřil se zpěvák, který je v jednom kole.

Po několikaměsíční pauze je rád, že má plný diář a může zase koncertovat. „Čekají mě další koncerty s projektem 5 draků v trucku. „Jezdím show v obrovském náklaďáku s jevištěm po Česku. Vystupujeme spolu s Danem Hůlkou, Kamilou Nývltovou, Tomášem Traplem, Petrem Tomečkem a dalšími. Už se těším, až budu moct vzít na koncert i Lucku s malou Natálkou,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám