Hlavní obsah
Článek

Docela dlouho se mu pozvání, aby šel za svědka na svatbu, vyhýbalo. Zpěvák Bohuš Matuš (50) byl první, kdo producenta Františka Janečka (79) k této roli oslovil. Co ho k tomu přesvědčilo? "Jiná odpověď, než ANO, nebyla. Je to pro mě pocta s ohledem na to, že ho roky znám a účinkuje i v mých projektech," řekl Super.cz.

Svoji roli v rozhodování, jestli se svatby zúčastní, sehrálo i to, že má Janeček po obou dávkách vakcíny proti covidu-19. Do společnosti se tak těšil. "Nikde jsem prakticky přes rok nebyl, byl jsem prakticky pořád zavřený doma. S výjimkou zářijové oslavy mých narozenin, která se konala díky částečnému rozvolnění. Navíc mi tehdy vyšlo i nádherné počasí. Tady Bohouškovi pršelo štěstí, a dokonce několikrát po sobě," upřesnil.

A co by ženichovi popřál, ať už po soukromé, nebo po profesní stránce? "Profesně hlavně to, aby nás už opustila covidová pandemie. On je obdařen od pána boha, je vybaven krásným hlasem, a pokud o něj bude pečovat, tak se domnívám, že nebude mít nouzi o práci, ani u mě. A do manželství se přeje hodně štěstí a tolerance, aby jim to klapalo," uzavřel a zhodnotil i to, že jeho spolusvědkyně Monika Sommerová, která v jeho projektech také zpívala, přišla na svatbu s na zeleno obarvenými vlasy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám