Hlavní obsah
Článek

Svatba s přítelkyní Lucií, s níž má dceru Natálku, se už blíží mílovými kroky. Zpěvák Bohuš Matuš (50) se rozhodl, že chce vedle čerstvě osmnáctileté partnerky vypadat mladší. A jak na to? Nechal si vytetovat na holé hlavě vlasy!

"Vlasy mi začaly padat už v osmnácti, do té doby jsem měl krásnou kudrnatou hřívu. A pak se z toho postupně stalo koleno, které jsem skrýval pod pokrývkami hlavy. Ani na svatbě jsem nechtěl být v šátku, tak jsem se rozhodl nechat si vlasy vytetovat. Myslím, že to trochu omlazuje a vedle Lucinky budu vypadat mladší," řekl Super.cz zpěvák.

Partnerka prý hned pro nebyla. "Nejdřív říkala, že se jí líbí to koleno, ať si nic nedělám, že budu vypadat divně. Ale když jsem s tím poprvé přišel, tak se jí to už líbilo. Říkala, že mám ty vlásky jako Natálka, takový tučňáček," vyprávěl nám Bohuš.

S přítelkyní už mají na svatbu 12. května v Krtkově světě vše nachystané, sám vlastně nemusel hnout pomalu ani prstem a budu stačit, když řekne ANO. "Lucinka je úspěšná na Instagramu, už v rámci spolupráce dostala i snubní prstýnky pro nás a briliantové náušničky pro Natálku anebo svatební šaty," pochlubil se Bohuš, jemuž půjde za svědka producent František Janeček (79), jeho partnerce pak zpěvačka Monika Sommerová.

Vzhledem k vládním limitům nemůže být ale svatba velká. "Může tam být maximálně třicet lidí, takže opravdu jen ti nejbližší, se kterými se máme navzájem rádi. Potom si Lucinka pozvala asi dvě stě lidí, snad se nějak rozptýlí po okolí. Ale když už ostuda, tak pořádná," smál se zpěvák.

Jak se vám líbí Bohuš Matuš s vytetovanými vlasy?
Vypadá to přirozeně
87,4 %
Měl si nechat holou hlavu
12,6 %
Celkem hlasovalo 50289 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám