Hlavní obsah
Článek

Už za necelý měsíc se bude Bohuš Matuš (50) ženit. Zpěvák si vezme svou partnerku a maminku čtyřměsíční dcery Natálky v den jejích 18. narozenin. S Luckou se na svatbu už chystají, a kromě místa vybírají i to, co si ve svůj velký den vezmou na sebe.

„Šaty si půjdu vyzkoušet příští týden, nějaký tip už mám a moc se těším,“ svěřila se Super.cz Lucka, která se svému budoucímu choti v šatech před svatbou rozhodně neukáže. „Já jsem od Janise Sidovského dostal překrásný smoking, který bych si velice rád vzal, ale jen jestli se do něj vejdu, zkoušel jsem si kalhoty a zatím tedy ne. Začnu snad ještě cvičit,“ smál se zpěvák, kterého jsme potkali v rodinném parku Krtkův svět, kde veselka proběhne.

Za svědka zpěvákovi půjde doktor František Janeček, Lucce zase zpěvačka Monika Sommerová. A přestože cesty za hranice jsou nyní ještě obtížné, pár už ví, kam vyrazí na svatební cestu. „Doufám, že nás teta vezme k sobě na Floridu. Až to půjde, tak bychom rádi jeli do Ameriky,“ řekla Lucka.

„Je to 140 kilometrů od místa, kde bydlel Walda Matuška, takže bychom to vzali i za Olinkou. Zatím je i Natynka malá, chtěli bychom ji vzít s sebou, třeba až jí bude rok, takže za rok na Floridě,“ dodal budoucí ženich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám