Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za pár týdnů vleze Bohuš Matuš (50) do chomoutu. Zpěvák má naplánovanou svatbu se svou přítelkyní Luckou a maminkou jeho několikaměsíční dcery Natálky na květen, a to na její 18. narozeniny. Super.cz nyní budoucí ženich prozradil detaily svatby, jejíž přípravy jsou v plném proudu.

„Já jsem Lucince říkal, že si ji vezmu v den jejích narozenin. Zlatnická firma nám věnovala prstýnky, svatební šaty Lucinka dostane, vše nám někdo věnuje, za to jsme strašně vděční a také za to, že nás mají fanoušci rádi a nedívají se na ty hloupé řeči o našem vztahu,“ svěřil se zpěvák s tím, že doufá, že vše i přes pandemii koronaviru klapne.

„Budeme mít svatbu na narozeniny Lucinky 12. května ve 14 hodin a budeme to mít v rodinném a zábavním parku Krtkův svět. V tomto parku proto, že mu chceme pomoct, protože ho chtějí úřady zavřít,“ prozradil Super.cz zpěvák, kterého jsme potkali na kostýmové zkoušce muzikálu Láska nebeská.

Jelikož je celý park umístěný v přírodě, je dost možné, že celá veselka proběhne pod širým nebem. Vše bude záležet na počasí. „Když nebude pršet, bude svatba venku. A když bude, tak je tam krásné místo, aby to bylo uvnitř,“ svěřil se zpěvák s tím, že na jejich velkém dni nebudou chybět nejbližší přátelé a rodina. Počet hostů však k aktuální situaci s koronavirem nebude velký.

„Budou tam lidi, které mám rád a kteří mi nějak pomohli. A jen rodina a oddávající. Měcholupy, to je náš kraj a máme tam spoustu kamarádů. Paní matrikářka byla velice ochotná. Moc se těšíme a snad nám to nic nepřekazí,“ svěřil se zpěvák, který už se velkého dne nemůže dočkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám