Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncertování se musel vzdát a většinu času nyní tráví doma. Bohuš Matuš (50) se s přítelkyní Lucinkou těší na prvního potomka. Porod pomalu klepe na dveře a nastávající tatínek se pomalu připravuje na svou novou životní roli. Čas, kdy nemůže zpívat v divadle ani na koncertních pódiích, tráví společně v přírodě.

„Chodíme pravidelně na procházky do lesa. Z nalezených hub jsem Lucince uvařil kulajdu, kterou má moc ráda. Snažím se, aby byla Lucka na čerstvém vzduchu,“ svěřil se Matuš Super.cz s tím, že když zrovna nejsou ve svém novém bytě, vyráží do lesa. „Jezdíme do Jevan, kam jsem jezdil za Karlem Svobodou,“ prozradil zpěvák s tím, že tamní přírodu má moc rád.

S přítelkyní Lucinkou si zpěvák dokonce nyní založil nový instagramový profil. Na sociální síti se společně chtějí s fanoušky dělit o radosti, které jim nová životní role rodičů bude přinášet. „Na Instagram chceme dávat fotky od počátku narození naší holčičky, a to proto, aby nás neobtěžovali paparazzi fotografové,“ svěřil se Matuš, který se na příchod prvorozené dcery už moc těší.

Podle rostoucího bříška jeho přítelkyně už porod totiž pomalu klepe na dveře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám