Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvákem Bohušem Matušem (50) jsme se sešli, abychom před kamerou Super.cz probrali všechny otázky, které nás ohledně jeho nastávajícího otcovství zajímaly. Bohuš nám mj. prozradil, jak reagovalo jejich nejbližší okolí i on sám, když mu sedmnáctiletá přítelkyně Lucie prozradila, že je těhotná.

On sám děkuje za dar pánu Bohu, protože v to, že se stane otcem, už nedoufal. "Maminka mě měla také v sedmnácti, ale tátovi bylo teprve jednadvacet, což bylo hrozně brzy. Podle mě je to u nás vyrovnanější tím, že jsem starší a zodpovědný," míní. "Naši byli rádi, že se dočkají vnoučete. Zvlášť táta, který je hodně nemocný a bál se, že se toho nedožije," svěřil Super.cz Bohuš.

Reakce Luciiných rodičů prý byla také dobrá. "S její maminkou máme krásný vztah, takže byla ráda. Když Lucce volal její tatínek, řval na ni, že mě zabije. Ale pak se ukázalo, že to myslel v legraci. Oba jsou fajn a dobře spolu vycházíme," vysvětlil.

Do určité míry Bohuš s pomocí obou rodičů, tedy spíše maminek, počítá. Zneužívat toho ale nechce. "Lucčini rodiče mají vilu za pětadvacet miliónů a nabídli nám, že nám tam vybaví byt. Ale to nechci. Musíme si najít nový pronájem, protože 1+1, i když se zahrádkou, nám stačit nebude," upřesnil zpěvák.

Zajímalo nás i to, zda plánuje být u porodu. "No přiznám se, že se mi do toho moc nechce, ale Lucka na tom trvá, takže nebude zbytí," krčil rameny. Pohlaví miminka už pár zná, vybrané mají i jméno, ale to si ještě chtějí nechat pro sebe. "Ale můžu říct, že Bohoušek ani Bohunka to asi nebudou," smál se Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám