Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Venku už přituhlo, ale jedny z posledních zářijových teplých dní roku zpěvačka Magda Malá (56) ještě stihla využít ke slunění. A výsledkem se teď pochlubila.

Sama si připadá „větší“, než by chtěla být, ale ruku na srdce: která z žen by v jejím věku nechtěla vypadat stejně dobře?

Zpěvačka, kterou si diváci léta spojovali především s muzikály (nejslavnější byli Bídníci nebo Dracula), ty ale už pověsila na hřebík, vše připisuje genům. V poslední době se ale také rozhodla udělat něco se svou postavou.

„Měla jsem pětašedesát kilo, už jich je devět dole, ale ještě chci stejný počet shodit. Jak jsem malinká, je na mně vidět každé kilo navíc. Ještě mám malé bříško, ale nejsem žádná modelka, která by měla mít dokonalé míry, takže se klidně mohu zvěčnit i v plavkách,“ vysvětlila Super.cz s úsměvem Malá.

„Najela jsem na nízkosacharidovou dietu a co se týče sportu, tak hlavně strašně moc toho nachodím. Třeba na koncertech, kterých je teď naštěstí velké množství, ujdu tolik kilometrů, až se tomu sama divím,“ říká sympatická matka dvou dcer.

Tu mohou diváci brzy vidět na turné s kolegou Bohušem Matušem (50) (například v Brně, Bystřici nad Perštejnem, nebo na Kladně). „Nechci to zakřiknout, ale pomalu nevím, kam dřív skočit,“ dodala Magda Malá, která prý prožívá nejkrásnější období svého života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám