Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Několikrát se sešli a pak zase rozešli. Tentokrát je to ale prý definitivní. Jsou to tři neděle, co o sedmnáct let mladší přítelkyně Nikola dala zpěvákovi Bohušovi Matušovi (50) kopačky s tím, že si našla někoho jiného. Hvězda muzikálu Ples upírů a Fantoma opery to prý ale chápe.

„Ona chtěla dítě, já ne. Tak si našla někoho, kdo jí to přání splní. Nikdy bych se s ní sám nerozešel, mám ji rád, je velice citlivá, ale nemůžu jí dát to, co ona chce. Tím je to definitivní. Já se nechci vázat, chci pracovat. Takže nejsem smutný, nejsem zoufalý, koncertuju s Magdou Malou (56) a kapelou a hraju ve skvělých muzikálech u Františka Janečka (79), který má jako jeden z mála producentů silné finanční zázemí, takže se nemůže stát, že by mě nechal ve štychu,“ říká Matuš. Ten se v červnu rozloučí s rolí hraběte Krolocka v Plesu upírů a od září opět naskakuje jako milovník Raoul v divadle GoJa Music Hall ve Fantomovi opery.

I když Bohuš vlastní děti nechce, ostatním rád pomáhá. Právě proto je také jedním z iniciátorů koncertu pro nadaci Srdce dětem, která pomáhá malým pacientům se závažnými nemocemi, jako je spinální svalová atrofie a dystrofie, dětská mozková obrna, cystická fibróza, mukopolysacharidóza, autismus, EB - tzv. nemoc motýlích křídel nebo dětem s kombinovaným a onkologickým onemocněním.

Koncert proběhne již toto pondělí v divadle Hybernia a kromě Bohuše Matuše na něm zazpívají například Kateřina Brožová (56), Magda Malá (56), David Uličník a Jiří Škorpík, Hynek Tomm, Zbyněk Drda, Zbyněk Fric, Tomáš Vaněk, Petr Kutheil, Eliška Ochmanová, Petr Ryšavý, Milan Peroutka (34), Anna Slováčková (28) anebo Monika Sommerová, která se také vrací ve své roli Christine ve Fantomovi opery.

Reklama

Další články

Načítám