Hlavní obsah
Článek

V muzikálu Ples upírů v GoJa Music Hall sice Bohuš Matuš (50) alternuje s Marianem Vojtkem (51) roli hraběte Krolocka, takže by se stejně jako jeho kolega klidně mohl na konkurzu na muzikál Fantom opery ucházet o titulní roli. Zůstává ale při zdi.

"Teď chodím k učitelce zpěvu, která mě učí zase znovu zpívat. Zpívat dobře, abych si to nekazil a mohl zpívat opravdu dlouho. Od konzervatoře jsem nikam nechodil, a producent František Janeček (79) mi řekl, že bych se měl zdokonalovat a pracovat na sobě. Že mám sice nadělíno od pána boha hrozně moc, ale že každý zpěvák chodí cvičit. A já to zanedbával. Prý jestli nebudu k paní profesrce chodit, nebudu už zpívat nic," vyprávěl nám Bohuš.

Na konkurzu se tedy pokusil opět o milovnickou roli Raoula, kterého zpíval již v předchozím uvedení. "Je to Raoul už z několika důvodů. I proto, že dokud mám ten slušný obličej, tak si mohu zahrát pohledného mladíka a nebudu si muset tvář zakrývat fantomovskou maskou a nebudu hrát žádnou zrůdu," snad nechtěně urazil své kolegy usilující o roli Fantoma opery.

"Jé, to jsem nechtěl. Oba kluci jsou hezcí. Ale na druhou stranu je ten Fantom spíš zrůdný, až zdefomovaný. Nikoho tím nechci urazit. Radim Schwab je krásný chlap, Marian taky, ale přece jen říkají, že já vypadám lépe," moc si nemopohl s vysvětlením Bohuš.

Reklama

Další články

Načítám