Hlavní obsah
Článek

Neskutečně charismaticky vypadá v roli upířího hraběte Krolocka nejen Marian Vojtko (51), ale také jeho kolega Bohuš Matuš (50). "Jsem nadšený, léta jsem na takovou roli čekal a konečně přišla. Jsem za to opravdu vděčný," svěřil nám Bohuš.

Ten hrál vždy spíše role romantických milenců, naposledy například Raoula ve Fantomovi opery. "Jsem šťastný, že to přišlo. Cítím se i celkově lépe, pan doktor František Janeček (79) mi pomáhá, stejně tak režisér Radek Balaš a doufám, že je nezklamu a budu se snažit být fantastický," slibuje před premiérou, která v pražské GoJa Music Hall proběhne 12. února.

Kvůli roli si musel po dlouhé době oholit vousy. "Trochu se bez nich stydím, ale to líčení udělá své. Jsem spokojený," krčil rameny. Baví ho i paruka z dlouhých vlasů, kterou na jevišti nosí. "Pořád se češu ve snech, vůbec jsem nechápal proč. Asi jsem si i tím tuhle úžasnou roli přivolal," uzavřel zpěvák a mimo kameru nám ještě prozradil, že si oholený a dlouhovlasý přijde konečně podobný svojí mamince.

Reklama

Další články

Načítám