Hlavní obsah
Článek

Účinkující muzikálu Ples upírů, který se bude uvádět od 12. února v pražské GoJa Music Hall, už za sebou mají skoro měsíc pilného zkoušení. A všichni si spolupráci s režisérem Radkem Balašem pochvalují. Zejména pak zpěvák Bohuš Matuš (50), který má s režiséry i velmi nepříjemné zkušenosti.

"Jsem hrozně šťastný, že tenhle muzikál režíruje právě Radek Balaš, protože na mě vždycky ti režiséři trošku řvali. Třeba Jozef Bednárik, kterého jsem strašně miloval. Ten za mnou při zkoušení muzikálu Monte Christo přišel, když jsem zrovna seděl u koše. A řekl mi, jestli vím, kde jsem ztratil talent? A ukázal na ten koš," vyprávěl nám nepříjemný zážitek.

"Radek Balaš tohle nedělá, hrozně mi pomáhá, jsem mu vděčný za to, že není nervák, ví, co chce, a všechno dělá propracovaně," dodal. "Ještě na mě byl hodný Petr Novotný, ale jinak to byla spíš šikana. Když jsem dělal s jinými režiséry, byl jsem zralý na to jít na psychiatrii. Nemohl jsem kvůli nim spát. Jsem citlivá umělecká duše a jsem rád, že teď spát můžu a na zkoušky se těším," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám