Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Bob Klepl (66) se po víc jak měsíci odpočinku, který si vyžádal jeho zdravotní stav, vrátil zpět na milované jeviště. Poslední říjnový den spolu s kolegy v čele s Evou Holubovou skvěle odehrál Líbánky na Jadranu.

Klepla na lůžko dohnaly zdravotní potíže pramenící z hercovy červencové nehody na skútru. Svá zranění tehdy pořádně nevyléčil, nedopřál si potřebný klid. K tomu rychlé pracovní tempo a fyzické vytížení a tělo zkrátka řeklo dost. Herec v září zkolaboval přímo na jevišti a musel si přiznat, že je nejvyšší čas zvolnit.

Klid dodržoval tak poctivě - dokonce si na doporučení vypnul telefon -, že jej označovali za „nezvěstného“. Jeho návrat proto budil velká očekávání. Z toho důvodu jej na Václavské náměstí přivezl divadelní řidič, který s hercem zajel rovnou do garáží. Fotit se nechtěl.

„Měl jsem trochu trému, musel jsem si před představením přečíst text. Nikdy jsem totiž neměl tolik volných dní v kuse,“ přiznal Klepl, který se na jeviště vrátil s velkou chutí. „Kolegové mě podrželi a představení se, myslím, alespoň podle reakcí diváků, povedlo,“ dodal herec.

Divadlo pak dodává následující: Všechna další představení s Bobem Kleplem už budou odehrána dle plánu. Jsme rádi, že se Bob cítí dobře a může se plně věnovat svým rolím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám