Hlavní obsah
Článek

Letošní 54. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je u konce. Řada známých tváří si jako každý rok nenechala ujít závěrečný ceremoniál, na kterém se snažila zazářit v luxusních špercích a modelech.

Mezi prvními na červený koberec dorazil Jiří Bartoška (77) s manželkou Andreou. Ta zvolila výrazné žluté šaty, které doplnila luxusními šperky od značky Gismondi. Do hotelu Thermal, dorazila také hollywoodská hvězda Patricia Clarkson, která si přijela převzít Křišťálový glóbus.

Červený koberec rozzářila blankytně modrými šaty, které byly na závěrečném ceremoniálu jedněmi z nejvýraznějších. Vedle zmíněné Patricie, kterou znáte mj. ze série Ostré předměty, dorazila také návrhářka Blanka Matragi (71), která oblékla model ze své vlastní dílny.

Na zakončení festivalu se blýskla herečka Zuzana Stivínová (50), která dorazila v černých šatech od návrháře Lukáše Macháčka a se šperky od značky Cartier, které volí každý rok. Model ve stejné barvě zvolila i modelka Vanda Janda, ta měla celý outfit z dílny světoznámé značky Versace. Mezi posledními, kdo na červený koberec dorazil byly krásky Denisa Dvořáková a Michaela Kociánová. Topmodelky oblékly jednoznačně jedny z nejlepších rób.

Kdo další se na zakončení festivalu objevil najdete v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám