Hlavní obsah
Článek

A je to tu! Newyorské Metropolitní muzeum umění opět hostilo největší módní slávu roku, charitativní bál Met Gala. Letošním tématem bylo In America: Anthology of Fashion, tedy oslava amerického stylu, a slavné osobnosti se opět vyřádily.

O nejdramatičtější nástup na červený koberec se postarala bezesporu Blake Lively (36), kterou doprovodil manžel Ryan Reynolds (47). Nádherná herečka vzala přítomným dech v robě z ateliéru Versace.

Měděnou zdobenou kreaci doplnila diamanty Lorraine Schwartz, a když si všichni mysleli, že už je nemůže uchvátit víc, přihnali se k ní tři asistenti a pomohli jí odhalit tyrkysovou spodní stranu šatů.

Róbou, která z Blake v okamžiku udělala královnu letošního ročníku, vzdala herečka hold stylu art deco a Soše Svobody, která zoxidovala z mědi na zelenou. Lépe si s letošní tematikou poradit nemohla.

A protože působila jako opravdová Lady Liberty, všichni herečce nyní říkají Lady Lively. „Toto je architektura z Empire State Building,“ stihla dokonce zavtipkovat o svém výstřihu pro E! News.

Herečka a její manžel předsedají akci, Blake si proto každý rok dává na svém zevnějšku záležet. Že se letos opět překonala, potvrzuje i výraz Reynoldse, který se při pohledu na maminku svých tří dcer naparoval jako páv. A vůbec se mu nedivíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám