Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po rozpadu Brangeliny tvoří Ryan Reynolds (47) a Blake Lively (36) jeden z nejslavnějších hollywoodských párů. Oba herci mají ve své filmografii počiny, v nichž diváky přesvědčili o svých tělesných přednostech. Tito manželé jsou však dokonalí i v zimních bundách.

Herec, který za roli komiksového Deadpoola získal nominaci na Zlatý glóbus, svou muskulaturu vystavil už před 12 lety v hororu 3:15 zemřeš. Ryanovy svaly od té doby určitě nepolevily, o čemž publikum loni přesvědčil v Deadpoolovi, kde měl pikantní scénu s Morenou Baccarin.

Jeho krásná manželka se může pochlubit dokonalou figurou i po dvou porodech. Během pauzy mezi mateřskými povinnostmi natočila thriller Mělčiny, v němž jako surfařka čelila útoku žraloka. Blake Lively vypadala v bikinách přímo fantasticky.

Blake a Ryan tvoří mimo svět filmu dokonalou rodinku. Během procházky po New Yorku tatínek nesl dvouletou dcerku James na ramenou, zatímco její kočárek posloužil k přepravě nákupu. Ines, již herečka porodila loni v záři, v něm určitě nebyla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám