Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Udílení People's Choice Awards bylo velkou událostí pro herečku Blake Lively (36). Na ceremoniálu plném hvězd amerického šoubyznysu dokonce obstála i bez svého slavného manžela.

Blake loni v září přivedla na svět druhou dcerku, jíž s Ryanem Reynoldsem (47) dali jméno Ines. Těhotenství výstavní křivky krásné blondýnky neovlivnilo, takže na ceremoniálu v Los Angeles předvedla stejně dokonalou figuru jako v thrilleru Mělčiny, kde ji ohrožoval agresivní žralok.

Film, v němž Lively předvedla sexy postavu v plavkách, jí na galavečeru zajistil cenu pro nejlepší herečku v dramatické roli. Dvojnásobná maminka na jevišti zazářila v šatech, které odhalily její stehna, a v hlasování překvapivě pokořila zkušenější hollywoodské hvězdy Meryl Streep (74), Julii Roberts (56), Emily Blunt (41) i Amy Adams (49).

Slavnostní večer byl nakloněn i Ryanu Reynoldsovi. Ten uspěl jako nejlepší herec napříč všemi žánry a jeho Deadpool byl zvolen nejlepším akčním filmem. Představitel nejdrsnějšího komiksového hrdiny ovšem na ceremoniálu chyběl, takže s sebou Blake vzala svou starší sestru Robyn.

Reklama

Další články

Načítám