Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V thrilleru Mělčiny je na Blake Lively (36) opravdu příjemná podívaná. Na premiéru už ovšem dorazila s pořádně zakulaceným bříškem a brzy se stane dvojnásobnou maminkou.

Film, v němž je sexy surfařka od břehu odříznuta hladovým žralokem, Blake natočila po porodu dcerky James, kdy už se opět mohla pochlubit proporcemi topmodelky. Když letos v létě po boku svého manžela Ryana Reynoldse (47) vyrazila na pláž, v bikinách opět ukázala mateřstvím zaoblené tělo.

Blake se znovu chystá přerušit kariéru kvůli mateřským povinnostem, ale diváci ji mohou vidět v životní formě. Adrenalinové natáčení zvládla na jedničku a v krizové situaci projevila stejně odvahy jako její manžel v kostýmu komiksového Deadpoola. Ten má ovšem tu výhodu, že se jeho tělo vlivem mutace dokáže zrychleně regenerovat. Blake Lively si musela žraločí kousnutí vytrpět jako běžný smrtelník.

Teď už se však herečtí manželé v tom, kdo na plátně zažije více utrpění, nepředhánějí. Společně vyhlížejí narození miminka, které přijde na svět dříve, než James oslaví druhé narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám