Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popularita atraktivního manželského páru byla ještě donedávna vyrovnaná, ale poté, co Ryan Reynolds (47) do kin dorazil jako Deadpool, se hercova žena musí hodně snažit, aby nezůstala v jeho stínu.

Jeden z nejkrásnějších hollywoodských párů prožívá naprosto idylický život. Rodiče roční dcerky James jsou na roztrhání a na červených kobercích dělají více parády než svého času Brangelina. Návštěvnost Reynoldsova komiksového počinu předčila i ta nejoptimističtější očekávání, což z něj udělalo momentálně nejsledovanější hollywoodskou hvězdu. A z jeho rostoucí popularity pochopitelně těží i manželka Blake Lively (36).

V Deadpoolovi Ryan prožil románek s momentálně těhotnou Morenou Baccarin, ale v soukromí se může pochlubit snad ještě výstavnější partnerkou. Když Blake oblékla šaty se vzorem vlčích máků s odvážným dekoltem, pod něž si nevzala podprsenku, rázem by mohla pózovat na titulky prestižních magazínů.

Krásná Lively se letos objeví v hororu Shallows a novém dosud nepojmenovaném filmu Woodyho Allena, takže skóre s manželem bude opět srovnáno. Nejzásadnějším snímkem její kariéry však navždy zůstane komiksová adaptace Green Lantern, díky níž poznala Reynoldse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám