Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá striptérka a nyní hvězda vlastní reality show Angela Renée White alias Blac Chyna (35) se pochlubila na sociálních sítích svými chirurgicky upravenými křivkami v plavkách. A že jsou pořádné. Velikostí pozadí může konkurovat i Nicki Minaj (41) nebo Cardi B (31).

Chyna se znovu soudí s bývalým snoubencem Robem Kardashianem (32), tentokrát o jejich dcerku Dream (3). Rob nedávno zažádal o plnou péči, kterou mu však soud nyní zamítl. Dokonce nařkl svou bývalou, že v přítomnosti dcery požívala alkohol a fyzicky ho napadla.

Angelu, která má kromě Dream ještě syna Kinga s rapperem Tygou, podle soudních dokumentů, do nichž nahlédl The Blast, Kardashianovy požadavky šokovaly. Ten chtěl, aby se matka s dcerou mohla vídat pouze od 10 do 18 hodin o víkendech za přítomnosti chůvy.

Podle něj Chyna často konzumuje alkohol a drogy, chová se agresivně a ohrožovala své okolí nožem. Nařkl ji také, že dceři nevěnuje dostatečnou péči a učí ji lascivní taneční pozice. Chyna vše popřela.

Robovi do karet nehrálo ani to, že po rozchodu s Chynou v únoru 2017 na truc zveřejnil její domácí erotické video. Navíc sám trpí depresemi, kvůli nimž v minulosti například ani nevycházel z domu. Bývalý  pár přivítal Dream na svět v říjnu 2016 a doposud ji mají ve střídavé péči.

Reklama

Další články

Načítám