Hlavní obsah
Článek

Léto je nejoblíbenější roční období většiny lidí. Nejen kvůli pěknému počasí, ale především kvůli tomu, že se ženy oblékají poněkud spoře. Celebrity samozřejmě nejsou výjimkou. Podívejte se na pět z nich, které svou nahotu umí nejlépe prodat.

Viki Odintsova

Pokud nevíte, o koho jde, zbystřete. Tahle ruská kráska totiž kraluje Instagramu. S počtem sledujících může konkurovat i slavným celebritám a projíždět její profil je opravdu radost. Svou dokonalou postavu ukazuje velmi ráda a k dokonalosti už jí snad nic nechybí.

Amber Rose

Kráska s obřím pozadím je sice zarytou feministkou, ale zároveň neváhá vsadit na svou sexualitu. A že je Amber Rose (40) proklatě sexy! Kypré křivky vystavuje na denním pořádku a nyní je navíc už několik měsíců bez partnera. Uvidíme, kdo tenhle zadeček uloví jako další.

Iggy Azalea

Slavná raperka Iggy Azalea (33) se sice na nějakou dobu hudebně odmlčela, na sociálních sítích však rozhodně nezahálí. Ukázala dokonalé křivky v bikinách a my se nestačíme divit. Větším zadečkem je pověstná, ale z útlého pasu a plného poprsí se člověku až tají dech.

Blac Chyna

Bývalá striptérka a reality tv star Blac Chyna (35) je sexualita sama. Své pořádné křivky neváhá vystavovat při každé příležitosti a když už je neukáže odhalené, navlékne je do velmi těsného outfitu. Není divu, že má devatenáctiletého přítele, kdo by tomuhle materiálu odolal.

Rosie Oliveira

Zbystřete smysly, protože tady přichází stávající Miss Bum Bum a její pozadí je to oč tu kráčí. Brazilská kráska uchvátila internet svým twerkujícím videem a o titul nejkrásnějšího zadečku světa se s ní rozhodně nikdo přít nebude. Ostatně, přesvědčte se sami a hlasujte v anketě, které z děvčat to podle vás nejvíc sekne.

Která polonahá celebrita se vám líbí nejvíce?
Viki Odintsova
70,3 %
Amber Rose
4,8 %
Iggy Azalea
5,7 %
Blac Chyna
1,1 %
Rosie Oliveira
5,4 %
Ani jedna
12,7 %
Celkem hlasovalo 2683 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám