Hlavní obsah
Článek

Kourtney, Kim, Khloé, Kylie ani Kendall se nemusí obávat, že by v pokročilém věku přišly o publikum. Jejich matka Kris Jenner neztrácí sebevědomí ani po šedesátce.

Slávychtivé sestry se přetahují o pozornost a předhánějí se v tom, která z nich na sociální síti zveřejní žhavější fotku. Všechny nejspíš zapomněly na silnou konkurenci ve vlastní rodině. Ani Kris Jenner se totiž nemusí obávat odhalit kůži. Autoportrét v bikinách ale nezveřejnila sama. Snímek hrdě sdílela její dcera Khloé, pro niž je matka určitě velkým vzorem. Vždyť která žena by nechtěla mít po šedesátce figuru jako Kris?

Zakladatelka slavného klanu má za sebou šest porodů. Kromě pěti sester, jejichž jména začínají shodně písmenem "K", přivedla na svět také jejich bratra Roba. Ten si pozornost médií nezajistil svým zevnějškem, ale svárem s bývalou striptérkou jménem Blac Chyna (35), s níž má dcerku Dream.

Kris Jenner je ukázkovým příkladem ženy, která si umí užívat i ve věku seniorky. Po dvou rozchodech prožívá románek s o 25 let mladším Coreym Gamblem. I když se v březnu měli rozejít, nakonec se ukázalo, že jejich vzájemné pouto je dost silné a krizi ustáli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám