Hlavní obsah
Článek

Podivně tvarovaná ženština, jíž se podařilo pokrevně spříznit s rodem Kardashianů, se nejspíš nedokáže odtrhnout od svého původního řemesla. Blac Chyna (35) měla problém zahalit svůj hrudník i na společenské události určené dětem.

Americká celebrita, která odstartovala kariéru jako striptérka v Las Vegas, má za sebou dva velké úspěchy. Poté, co si pořídila syna s rapperem Tygou, ulovila Roba Kardashiana, díky němuž se dočkala popularity, srovnatelné s jeho sestrami Kim, Khloé, Kourtney, Kendall a Kylie. Blac Chyna a Rob už sice netvoří pár, ale spojuje je čtyřměsíční dcerka jménem Dream, takže majitelka nejošklivějšího pozadí má do konce života o pozornost postaráno.

Dvojnásobná maminka zavítala na udílení Kids´ Choice Awards společně se svým čtyřletým synem. Při focení s Kingem Cairem toho Blac Chyna ukázala více, než by se na dětskou akci slušelo. Kontroverzní celebrita rozepnula košili, pod níž neměla podprsenku, a nechala fotografy nahlédnout do svého dekoltu. Na její poměry šlo sice o velmi decentní provokaci, ale vzhledem k přítomnosti nezletilého publika to nebylo vůbec nutné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám