Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmadvacetiletá snoubenka Roba Kardashiana (29) Blac Chyna (35) porodila teprve v listopadu, ale na sexy focení v prádle už si troufá. Není divu, když už se jí podařilo shodit většinu těhotenských kil. Práce módního fotografa Orina Fleurimonta je navíc bravurně zvládnutá, výsledné snímky, o které se Chyna podělila na Instagramu, jsou svůdné, a přesto decentní a pro její kypré tvary velmi lichotivé.

Hlavní hvězda televizní reality show Rob a Chyna se o víkendu pochlubila, že už zhubla téměř patnáct kilogramů. O své neblaze proslulé pozadí, o němž se kdysi říkalo, že je nejošklivější v Hollywoodu, ale nepřišla. Teď by ráda k hubnutí přiměla i Roba, který v počátcích jejich vztahu sice začal shazovat kila, ale v zápřahu nevydržel dlouho a váha se zastavila. Přesto se Chyně podařilo vytrhnout deprivovaného Kardashiana z roků stagnace a letargie a učinila z něj tátu, čímž mu vlila novou krev do žil, za což je jí jeho rodina vděčná.

Bývalá tanečnice Blac Chyna je však už dvojnásobnou maminkou. Kromě dvouměsíční Dream Renée Kardashian má ještě čtyřletého syna Kinga Caira s rapperem Tygou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám