Hlavní obsah
Článek

Mimořádně talentovaná americká umělkyně Billie Eilish (22), jež se dostala na vrchol už ve svých patnácti letech díky úspěšné desce Don‘t Smile at Me a megahitu My Boy, nastolila zřejmě pořádně přísný tréninkový režim. V pondělí odpoledne byla spatřena, jak má s kamarádkou namířeno do posilovny v Los Angeles a jak následně odcházejí až po třech hodinách. Není pochyb, že si dala opravdu do těla.

Dnes dvacetiletá zpěvačka, u níž se díky neustálému nošení over-size oblečení dlouho nevědělo, jakou má vlastně postavu, začala oblékat ženštější módu teprve loni. Pyšní se přitom přírodními křivkami, které by jí mohla kdejaká dáma závidět. Billie ale zřejmě přece jen zatoužila postavu zpevnit. Tréninky na ni mají očividně pozitivní účinky, jelikož se usmívala od ucha k uchu.

Eilish je už v jejím nízkém věku držitelkou řady nejen hudebních cen. Na svém kontě má sedm Grammy, Zlatý glóbus, a dokonce i Oscara za úvodní píseň No Time to Die ke stejnojmenné bondovce. Je dokonce držitelkou dvou zápisů v Guinnessově knize rekordů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám