Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny se fanouškům vrátila „stará“ Billie Eilish (22). Zpěvačka se vrátila k tmavé barvě vlasů po několika měsících, kdy byla za blond divu. Staronový účes i styl oblékání předvedla na akci Variety 2021 Music Hitmakers Brunch.

„Chyběla jsem vám?“ zeptala se svých fanoušků u fotky na sociální síti s novým účesem a mnoho z nich její proměnu vizáže ocenilo. Ne všichni totiž přijali její poslední proměnu, kdy nejen změnila barvu vlasů, ale i svůj šatník a dala více na odiv své tělo v odhalenějších modelech. Když přidávala fotky, kde byla hodně vidět její prsa, fanouškům se to nelíbilo a chtěli starou Billie, jak jí psali v komentářích.

„Lidé se těchto vzpomínek drží a jsou k nim připoutáni. Ale to je velice dehumanizující. Jen kvůli prsům jsem ztratila 100 tisíc sledujících,“ uvedla tehdy v rozhovoru pro magazín Elle zpěvačka a pokračovala: „Lidé psali, že se jim stýská po zelenovlasé Billie. Jsem pořád stejný člověk. Nejsem jiná barbie s jinou hlavou.“

Eilish nyní vydala další videoklip k písni z alba Happier than Ever, ke kterému ještě nafotila propagační snímky jako blondýna. Píseň se jmenuje Male Fantasy a jí režírovaný klip ukazuje, jak prožívá těžký rozchod ze své perspektivy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám