Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Billie Eilish (22) má další prvenství. Snímkem s nově odbarvenými vlasy, kterými odstartovala novou éru své kariéry se dostala do deseti nejlajkovanějších snímků Instagramu.

A to nebylo jediné prvenství. Fotka má v tuhle chvíli přes 21 miliónů srdíček a první milión získala za pouhých šest minut. Stejně tak tomu bylo u nejnovějšího snímku, kde už si vlasy svázala do drdolu. Obsadila s nimi první a druhou příčku nejrychleji lajkovaných fotek celého Instagramu.

I druhý snímek s odbarvenými vlasy měl jeden z nejrychlejších nárůstů srdíček a možná se brzy také dostane do desítky nejlajkovanějších fotek celého Instagramu. Po 16 hodinách od uveřejnění měl 14,1 miliónu lajků.

Prvenství v miliónu srdíček na fotce v horizontu několika minut měla do té doby Selena Gomez u snímku z jejích 26. narozenin v roce 2018.

Co se týče fotek s nejvíce lajky na Instagramu, tak mezi nimi je ohlášení Ariany Grande o zasnoubení (15,7 mil.), přání k narozeninám Travisi Scottovi od Kylie Jenner (15,9 mil.), Messiho rozloučení s Maradonou (16,4 mil.), Jennifer Aniston a další herci ze seriálu Přátelé (16,45 mil.), Kylie Jenner se snímkem dcery Stormi (18,5 mil.), oznámení úmrtí Chadwicka Bosemana (19,2 mil.), rozloučení Cristiana Ronalda s Maradonou (19,8 mil.), Billie Eilish s blond vlasy (21 mil.), poslední snímek rappera s přezdívkou XXXTentacion před smrtí (23,8 mil.) a na prvním místě je stále snímek vejce (54,9 mil.), které mělo za účel jen porazit tehdejší prvenství Kylie Jenner se Stormi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám