Hlavní obsah
Článek

Také vás občas při pohledu na Billie Eilish (22) napadlo, kam na ty modely chodí? Tak možná už známe odpověď. Populární zpěvačka svůj originální styl dost možná odkoukala od své maminky, herečky Maggie Baird, která si očividně také nedělá těžkou hlavu s tím, v čem vyrazí ven. Tahle dvojka zkrátka sází hlavně na pohodlí, a to je na nich sympatické!

Hudební senzaci Billie s maminkou přistihli fotografové v ulicích kalifornského Calabasas. Držitelka sedmi cen Grammy na sobě měla tričko s kostkovanou vestičkou a džíny, do nichž by se vešla minimálně třikrát.

Billie letos začala pravidelně chodit do posilovny a na své postavě hodně zapracovala. A i když u ní rozhodně není zapotřebí halit se do oversize oblečení, je jí tento styl evidentně stále blízký a na dámu si zahraje pouze občas, jako například na rande se svým přítelem hudebníkem Jessem Rutherfordem, v jehož společnosti mnohdy volí o poznání ženštější módu.

Dvacetiletá losangeleská rodačka, celým jménem Billie Eilish Pirate Baird O'Connell, má na svém kontě s ohledem na svůj věk neuvěřitelné úspěchy. Do povědomí se dostala už v patnácti skladbou Ocean Eyes, ale jistě si vybavíte i její pozdější hity Bad Guy nebo Everything I Wanted.

Před dvěma lety rovněž nazpívala titulní píseň No Time To Die ke stejnojmenné bondovce (Není čas zemřít). Billie je mimo jiné držitelkou dvou zápisů v Guinnessově knize rekordů, za zmiňovanou píseň k bondovce získala Zlatý glóbus i Oscara, a zároveň je nejmladší umělkyní v historii Grammy, která zvítězila ve čtyřech hlavních kategoriích v jeden rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám