Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká comeback se vším všudy! Poté, co zpěvačka Beyoncé (42) překvapila odvážným snímkem z přebalu jejího nového alba Renaissance, nechala nahlédnout i do jeho obsahu a fanoušci se mají skutečně na co těšit. Její nové snímky jsou totiž zřejmě to nejodvážnější, co kdy v životě nafotila.

Hudební ikona pracovala na nové desce tři roky, po celou dobu pandemie a podle svých slov si nechávala mimořádně záležet na každé písni, která je v ní obsažená. Přísnou recenzentkou byla mimo jiné i její maminka Tina Knowles, která prozradila, že její dcera často pracovala dlouho do noci. Na celkem sedmém studiovém albu Beyoncé najdete přitom songů hned šestnáct.

Ochutnávku ze série záběrů doprovázejících její poslední počin můžete vidět už nyní. Zpěvačka má přitom ještě o poznání ženštější křivky než dřív a na své si tak přijdou jak horňáci, tak dolňáci. Jay-Z má zkrátka sakra štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám