Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho očekávané album Renaissance od Beyoncé (42) se již brzy objeví na pultech, ale co zatím rozhodně stojí za pozornost, je jeho přebal. Zpěvačka jej odtajnila ve čtvrtek, kdy úvodní snímek sdílela na Twitteru. Bývalá členka skupiny Destiny’s Child na něm vypadá jako bájná bohyně, ovšem na holografickém oři.

Asi první, co každého na snímku zaujme, je kůň, který vypadá, jakoby jím procházely blesky či elektrický proud. Záhy ale zraky každého chtě nechtě musí spočinout na oblasti hrudníku zpěvačky. Ta si ňadra zakrývá pouze z části, a tak je téměř celé odhalené. Dechberoucí je přitom hlavně jejich velikost. Hrudník jakoby během zpěvaččiny kariérní pauzy záhadně nabyl na objemu hned o několik čísel.

Tato oblast ale není zdaleka to jediné, co dává Beyoncé na odiv, a tak je jasně vidět, v jak senzační formě ji během jejího comebacku můžeme očekávat.

Beyoncé na albu pracovala několik let, převážně v době koronavirové pandemie. Podle její maminky to bylo často až do noci, dávala si prý záležet na každém songu a často se jí ptala na názor. První song s názvem Break My Soul je ostatně již k vidění na internetu.

„Vytváření tohoto alba mi umožnilo nalézt místo ke snění a úniku v době, která byla pro svět děsivá,“ přiznala zpěvačka, která doufá, že fanouci v její hudbě najdou především radost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám