Hlavní obsah
Článek

Beyoncé (42) zapózovala na obálku zářijového čísla magazínu Harper´s Bazaar v diamantové podprsence a dalších žhavých modelech, v nichž vypadala naprosto úchvatně. V rozhovoru se pak rozpovídala o svém těle, dietách a duševním zdraví.

Příští měsíc zpěvačka oslaví 40. narozeniny, na svůj věk však ani v nejmenším nevypadá, a je i po třech dětech ve skvělé formě. Více než na vzhled dnes ale klade důraz na své fyzické a duševní zdraví.

„V minulosti jsem bývala pořád na dietách. Snažím se víc zaměřit na své zdraví a nezanedbávat se. Soustředím se na to, jak se cítím, když vstávám, na svůj duševní klid, kolikrát za den se usměju, co absorbuji na duševní i fyzické bázi-na tom mi záleží,“ rozpovídala se.

„Duševní zdraví je pro mě také důležité. Vnímám své tělo a jaké signály mi vysílá. Tělo vám řekne vše, co potřebujete vědět, jen mu musíte naslouchat.“

Dodala také, že ženy se v její rodině vždy soustředily na práci a rodinu, a neuvědomovaly si, jak moc se to na nich podepisuje.

„Nebyla jsem pro sebe vždy prioritou. Polovinu života jsem kvůli koncertním šňůrám trpěla nespavostí,“ přiznala.

„V tomhle průmyslu se rychle ztratíte. Pohltí vás to, semele a vyplivne. Musela jsem bojovat za své soukromí a zdravý rozum,“ dodala s tím, že zábavní průmyslu rozhodně není pro každého.

Beyoncé vede vlastní konglomerát Parkwood Entertainment, pod nímž funguje i její módní značka IVY PARK. Poslední rok a půl prý strávila ve studiu a fanoušci se prý mohou těšit i na novou muziku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám