Hlavní obsah
Článek

Jen málokdo umí být sexy a zároveň stylový jako Beyoncé (42). Když už se zpěvačka někam vydá, je většinou středem pozornosti. Že má vkus, ale zároveň ví, jak zaujmout, dokázala i na udílení letošních Grammy.

V latexovém modelu od značky Schiaparelli si převzala hned několik ocenění. Outfit dokonale obepínal její pověstné křivky, ovšem vzhledem k hlubokému výstřihu se R&B královně do očí nejspíš nikdo nedíval. Sexy outfit doplnila o dlouhé rukavice a nápadné zlaté náušnice s černými detaily.

Beyoncé ocenili za nejlepší videoklip k písni Brown Skin Girl, duetu s dcerou Blue Ivy, dále za rapovou píseň a rapový výkon za remix songu Savage rapperky Megan Thee Stallion a za nejlepší R&B výkon, v kategorii zabodovala s písní Black Parade. Po včerejším večeru má doma Beyoncé celkem 28 Grammy, a je tak držitelkou největšího počtu zlatých gramofónů mezi ženami v historii.

„Jako umělkyně věřím, že je mou prací a povinností odrážet ve své práci naši dobu. A je to velmi náročná doba. Chtěla jsem ocenit, povzbudit a oslavit všechny černé krále a královny, kteří mě inspirují. Pracuji tvrdě celý svůj život, už od devíti let. Nemohu uvěřit, že se tohle stalo,“ dojala se v děkovné řeči.

Beyoncé se aktivně angažuje v problematice okolo Black Lives Matter a rasismu, okolo těchto témat se točí i její tvorba v poslední době. Především hudbou dává jasně najevo svůj postoj, aniž by k věci musela cokoliv dodávat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám