Hlavní obsah
Článek

Pro zpěvačku Beyoncé (42) je letošní barvou jednoznačně oranžová, protože přesně tak vypadá dárek, který poslala svým slavným přátelům, kteří jej sdílejí na Instagramu.

Stejně jako například Rihanna (36), Elizabeth Hurley (58) či Gwyneth Paltrow (51), má i slavná diva svou značku oblečení, které je sportovní a sexy zároveň. S novou kolekcí si vymyslela zajímavý způsob propagace odhalením svého pozadí a také obeslala pár vlivných osobností s obřím boxem plným nových kousků.

Největší radost měla Reese Witherspoon (47), která takový dárek od zpěvačky vůbec nečekala. Ty dvě se nedávno setkaly na předávání Zlatých glóbů, kde si herečka od Beyoncé a jejího manžela Jaye-Z vyprosila pár skleniček šampaňského jejich vlastní značky. Celou láhev poté dostala od páru jako dárek a stejně jako novou kolekci, vše nasdílela na svůj instagramový účet s vtipnými komentáři, jak je u Reese zvykem.

Hudební hvězda opravdu ví, jak zaujmout na sociálních sítích, takže dárkový box od ní dostala i Ellen DeGeneres, zpěvačka Janelle Monae, DJ Diplo, Hailey Bieber a nezapomněla ani na svou sestru Solange Knowles.

Reklama

Další články

Načítám