Hlavní obsah
Článek

Otec zpěvačky Beyoncé (42) Mathew Knowles sdílel snímek své vnučky Blue Ivy (8), kterým jí popřál k narozeninám, a fanoušci se můžou pominout. Pořádně totiž vyrostla a je z ní opravdu roztomilá malá slečna.

Blue Ivy má obvykle neposedné kudrny stažené do culíků nebo spletené do copánků, ale tentokrát měla vlasy rovné, takže byla téměř k nepoznání. Rovné vlasy měla i na silvestrovském večírku rapperky Megan Thee Stallion, kde byla s maminkou Beyoncé. Rapperka sdílela snímek se zpěvačkou i její dcerou z foto koutku.

Dívenka v loňském roce přičichla i k muzice, když mamince pomohla s tvorbou písně Brown Skin Girl. Za to také obdržela svou první cenu Soul Train Award. Zahrála si také v klipu Beyoncé k písni Spirit, soundtracku ke Lvímu králi. Na premiéru tehdy vyrazila se slavnou matkou a byly dokonale sladěné.

Single Spirit byl také nominován na Zlatý glóbus v kategorii nejlepší filmová píseň. V té však zvítězil hit I´m Gonna Love Me Again z filmu Rocketman. Blue Ivy je nejstarší dcerou Beyoncé a Jaye-Z. Ti mají ještě dvojčata Sira a Rumi (2).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám