Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Beyoncé (42) porodila dvojčata Rumi a Sira v červnu 2017 a už o devět měsíců později uchvátila fanoušky jako hlavní účinkující na oblíbeném festivalu Coachella v Kalifornii. V novém dokumentu Homecoming z produkce Netflix však Bey odhalila, že to nebyla žádná hračka.

V dokumentu, který i sama zpěvačka režírovala, se rozpovídala o tom, kolik přibrala v těhotenství i o problematickém porodu. Její stav totiž vyžadoval císařský řez. Přiznala také, že v den porodu vážila téměř 100 kilo, měla také zvýšený krevní tlak a trpěla preeklampsií, což je stav, který může ohrozit jak život matky, tak dítěte, v tomto případě dětí.

„Moje tělo si prošlo horšími věcmi, než jsem si myslela, že může vydržet. Bylo to extrémně náročné těhotenství. Srdíčko jednoho miminka začalo vynechávat, takže jsem musela podstoupit císařský řez,“ svěřila se dnes již trojnásobná maminka.

A jak se jejímu tělu podařilo zotavit a zpěvačce shodit přebytečná kila v řádu několika měsíců? Beyoncé prozradila, že se začala stravovat výhradně vegansky. „Nejedla jsem žádný chleba, žádné sacharidy, mléčné výrobky, maso, ryby a nepila jsem ani žádný alkohol.“

Zpěvačka také nemohla zkoušet na vystoupení 15 hodin v kuse, jak pro ni bylo v minulosti zvykem. Jako matka Blue Ivy (7), novorozených dvojčat a manželka rapera Jaye-Z se musela naučit, jak zkombinovat práci a péči o rodinu. Nakonec se jí však podařilo obléknout i její staré kostýmy, což pro ni bylo největším úspěchem.

Přestože nakonec dosáhla svého a vystoupení bylo nepřekonatelné, Beyoncé to štěstím nenaplnilo. „Myšlenkami jsem tam nebyla. Chtěla jsem být se svými dětmi. Lidé nevidí, co musíte obětovat,“ doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám