Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popularita se už neměří počtem prodaných desek ani vstupenek na koncerty, ale podle množství sledujících na Instagramu. Sedmi celebritám se podařilo pokořit magickou stomiliónovou hranici. Kdo mezi ně patří? Sestavu krásek, které se rády vystavují, doplňuje jediný muž.

Instagramovou královnou je zpěvačka Selena Gomez (31), již na sociální síti sleduje neuvěřitelných 133 miliónů fanoušků, což zhruba odpovídá počtu obyvatel Mexika. Překonala tak i svého slavného expřítele Justina Biebera (30), který je až osmý a na 100 miliónů ještě nedosáhl.

Druhý by byl portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo, ale pokud z žebříčku vyloučíme sportovce, stříbrná je zpěvačka Ariana Grande (24) se 118 milióny fanoušků. Pak následuje její zkušenější kolegyně Beyoncé (36), která jich má 113 miliónů.

Kim Kardashian (43) nezpívá ani nehraje ve filmech, ale na Instagramu má přesto 110 miliónů fanoušků. V žebříčku je tak na čtvrté pozici a je nejsledovanější z celého slavného rodinného klanu. Její sestra Kylie Jenner (26) je se 106 milióny fanoušků šestá, o milión víc má zpěvačka Taylor Swift (34).

Hranici, která symbolicky označuje mega hvězdy Instagramu, pokořil jediný muž. Je jím herec z akčních filmů Dwayne Johnson (45), který se základnou čítající 103 miliónů obdivovatelů překonal i Justina Biebera.

Která instagramová hvězda je vám nejsympatičtější?
Selena Gomez
15,5 %
Ariana Grande
2,9 %
Beyoncé
2,6 %
Kim Kardashian
1,3 %
Taylor Swift
5,2 %
Kylie Jenner
3,7 %
Dwayne Johnson
68,8 %
Celkem hlasovalo 1531 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám