Hlavní obsah
Článek

Není to sice její hlavní zdroj příjmů, ale občas si na modelku tak trochu zahraje. Ona taková kampaň pro módní ikonu Calvina Kleina není vůbec k zahození a nějaká ta kačka ze smlouvy s oděvním koncernem, který prodává do celého světa, taky vypadne.

Solange je ale velmi nadanou a téměř všestrannou umělkyní s přesahy do různých oborů. Má krásný hlas, písničky si sama píše a hudbu skládá i pro jiné interprety. A nejenže ji skládá. Ráda ji i mixuje a jde jí to na jedničku, takže si ji rádi zvou jako dýdžejku. K hudbě patří tanec a ano, ta dáma je i dobrou tanečnicí.

Teď si řeknete, ještě by mohla být herečkou nebo rovnou třeba pilotkou dopravního letadla. S tou pilotkou si tak jistí nejsme... Každopádně herečkou rozhodně je. Sice to nejsou žádné megahity, většinou jde o televizní tvorbu a seriály, ale pokud to spočítáme po jednotlivých titulech, zahrála si už v jedenácti. A jeden film v roce 2008 dokonce sama produkovala.

Takhle to s vámi totiž dopadne, když jste multižánrově nadaní, přesto ale máte dost zásadní hendikep. A tím je život ve stínu starší sestry, která je sice jenom zpěvačkou, ale zároveň globální superhvězdou. A tou Beyoncé (42) bezesporu je. Navíc patří dlouhodobě mezi zpěvačky s největšími příjmy na světě. A když se navíc provdá za momentálně asi nejbohatšího rapera Ameriky (Jay-Z), je vymalováno. To už není stín. To už je téměř tma. Ale tak už je někdy osud zlomyslný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám