Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani ne dva měsíce poté, co se Beyoncé (42) narodila dvojčata Rumi a Sir Carter, vypadá tato americká diva naprosto úchvatně. Prokázala to v noci na pátek, když si v krátkých šatech vyrazila se svým manželem, raperem Jayem Z.

Když šli do Sushi Parku v západním Hollywoodu, vzali to malou procházkou kolem obchůdků na Sunset Strip. Dvacetinásobná držitelka ocenění Grammy a zároveň trojnásobná matka zářila jako sluníčko a byla v povznesené náladě. Jen s malou červenou kabelkou v bílých, modře proužkovaných, krátkých šatech, důvtipně převázaných šerpou v pase, byla neuvěřitelně sexy.

Podle místních zdrojů dorazili manželé na pozdní romantickou večeři kolem 21:45 a zdrželi se asi hodinu. Byli velmi přátelští jak k personálu, tak k hostům, s některými z nich i krátce pohovořili. Když se pak rozloučili u dveří podniku, na chvilku se ještě zastavili, aby se pokochali noční oblohou Los Angeles plnou hvězd. Pak Jay Z svoji ženu něžně pohladil po zádech a až pak jim ochranka pomohla usadit se do přistaveného auta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám